Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vučić o akviziciji

Bivši direktor MMF-a savjetnik Srbima: 'I Hitler je volio žene'

Dominique Strauss-Kahn
Pixsell
13.09.2013.
u 14:15

Aleksandar Vučić, prvi potpredsjednik vlade Srbije, potvrdio je kako je novi savjetnik srpske vlade Dominique Strauss-Kahn

Aleksandar Vučić, prvi potpredsjednik vlade Srbije, potvrdio je za RTS kako je novi savjetnik srpske vlade Dominique Strauss-Kahn, bivši direktor Međunarodnog monetarnog fonda.

Strauss-Kahn će savjetovati ministra financija, prvog potpredsjednika Vlade i premijera te pomagati Srbiji u procesu reprogramiranja dugova.

- Već smo razgovarali. Nije bio sretan kada je vidio šta ga čeka, ali već je ponudio nekoliko rešenja - rekao je Vučić.

Strauss-Kahn je 2011. odstupio s mjesta direktora MMF-a nakon skandala u kojem je optužen zbog seksualnog zlostavljanja sobarice. No, Vučić kaže kako je jedino ono po čemu ga treba suditi jest stručnost.

- Na primjer, veliki Piccaso veoma se loše odnosio prema ženama i djeci, a neki drugi ljudi poput Hitlera voljeli su žene. Ako ćete suditi po tome, onda možete loše suditi o Strauss-Kahnu - rekao je Vučić.

Javni dug Srbije  iznosi 65 posto, a samo na kamate slijedeće godine moraju isplatiti milijardu eura.

>>Dominique Strauss-Kahn mogao bi postati savjetnik u vladi Srbije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije